Clubul belgian Anderlecht Bruxelles a anuntat, marti, pe pagina de Facebook, achizitionarea mijlocasului stelist Alexandru Chipciu, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Bun venit, Alexandru Chipciu", a scris Anderlecht, prezentand o fotografie a jucatorului de luni seara, de la sosirea la Bruxelles.

Clubul belgian nu precizeaza perioada pe care a semnat Chipciu si nici suma de transfer, insa, potrivit presei belgiene, Anderlecht va plati Stelei suma de trei milioane de euro, plus 250.000 de euro daca ajunge in grupele Ligii Campionilor si inca 250.000 de euro daca va castiga titlul.

UPDATE La randul sau, Steaua a anuntat ca jucatorul a semnat un contract pe patru sezoane cu Anderlecht Bruxelles.

"FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord cu Royal Sport Club Anderlecht pentru transferul internaţionalului Alexandru Chipciu. Cel care a purtat în repetate rânduri banderola de căpitan al Stelei a semnat un acord pe 4 ani cu gruparea din Bruxelles, cu care va participa în preliminariile UEFA Champions League. După patru ani şi jumătate în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru, Chipciu lasă în urma trei titluri de campion al României, o Cupă a Romaniei, o Supercupa a Romăniei, o Cupa a Ligii, precum şi participarile de succes în UEFA Europa League sau evoluţiile din grupele UEFA Champions League", a scris clubul stelist, citat de News.ro.

Alexandru Mihaiţă Chipciu s-a născut la 18 mai 1989 la Brăila. El a venit la Steaua în 2012 de la FC Braşov. A evoluat în 169 de partide pentru Steaua şi a marcat 34 de goluri.