Meciul Steaua - CSMS Iasi, care era programat duminica, 23 iulie, in prima etapa a Ligii 1, a fost amanat pe motivul ca, peste mai putin de 48 de ore de la partida cu iesenii, Steaua ar fi urmat sa joace cu Sparta Praga, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, anunta Mediafax.

Partida dintre Steaua si CSMS Iasi, din prima etapa a Ligii 1, a fost reprogramata pentru data de 31 august. Decizia vine ca urmare a faptului ca stelistii vor juca marti cu Sparta Praga, in deplasare, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Asta ar fi insemnat ca stelistii ar fi jucat doua meciuri in mai putin de 48 de ore.

"Am inteles ca meciul cu Iasi s-a amanat pentru 31 august. Noi jucam duminica, iar apoi marti si nu erau 48 de ore intre meciuri. O sa jucam probabil fara jucatorii de la echipa nationala. Probabil ca vom juca un meci amical in week-end, dar inca nu suntem siguri", a declarat Laurentiu Reghecampf la DigiSport.

Solutia a fost agreata si de oficialii lui CSMS Iasi. Formatia lui Nicolo Napoli va juca joi returul cu Hajduk Split, din turul II preliminar al Europa League. Dupa 2-2 pe teren propriu, iesenii spera la un rezultat bun in deplasare, care sa-i ajute sa se califice in urmatorul tur. De altfel, Florin Prunea a declarat ca a depus si el o cerere pentru amanarea meciului cu Steaua, pentru ca Nicolo Napoli sa aiba mai mult timp la dispozitie sa pregateasca returul cu Hajduk de la Split.

Liga Profesionista de Fotbal nu a anuntat deocamdata aceasta decizie pe site-ul oficial.