Luciano Moggi, fostul conducator al clubului italian Juventus, a declarat, miercuri, ca transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanta la Fiorentina este cea mai buna mutare facuta de formatia de pe Artemio Franchi in acest sezon, conform site-ului SportItalia.

Desi a fost anuntat inca de acum doi ani, transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina s-a produs abia in aceasta vara, cand fostul jucator al echipei FC Viitorul s-a alaturat lotului pregatit de Paulo Sousa, anuna Mediafax.

Cand a venit vorba despre aceasta mutare, Luciano Moggi a avut doar cuvinte de lauda. "Cel mai bun transfer al sezonului in Serie A l-a facut Fiorentina. Ma refer la mijlocasul Ianis Hagi de la Viitorul. Credeti-ma, este un jucator mare, o sa-si arate valoarea", a spus fostul presedinte al lui Juventus, conform SportItalia.

Potrivit site-ului transfermarkt.de, Fiorentina a platit 2 milioane de euro in schimbul serviciilor lui Ianis Hagi. Tanarul mijlocas de doar 17 ani a jucat 32 de meciuri pentru FC Viitorul in sezonul trecut, reusind sa marcheze 3 goluri si sa ofere 2 pase decisive.