Rapidistii au redus la doar cinci puncte distanta fata de liderul CFR Cluj dupa victoria din restanta cu Ceahlaul Piatra Neamt, scor 1-0.

Unicul gol al intalnirii din Moldova a fost marcat de Lucian Burdujan in minutul 55, cu un sut din patru metri, dupa centrarea lui Stefan Grigorie.

"E bine ca am castigat, dar se putea si mai bine. Ne multumim si cu acest 1-0. In sfarsit putem spune ca o sa avem si noi niste sarbatori linistite. Suntem acum la cinci puncte si nu pot sa spun decat atat: Atentie, Clujule, venim! O sa ne razbunam pentru tot ceea ce au facut ei in acest tur de campionat", a declarat patronul Rapidului, George Copos, la finalul intalnirii.

Rapid a reusit la Piatra Neamt a patra victorie consecutiva, iar Ceahlaul are un singur succes in ultimele sapte meciuri disputate.

Arbitrul de care s-au temut giulestenii, Tiberiu Lajos a refuzat cate un penalti ambelor echipe. Mai intai Cesinha a cazut in careu dupa un duel cu Fernandes, apoi si nemtenii au cerut "11 metri" la prabusirea in suprafata de pedeapsa a lui Viorel Frunza, dupa intrarea din spate a lui Costin Lazar.

In urma acestui succes, jucatorii Rapidului vor primi toate restantele financiare, dar si un bonus de 84.000 de euro.