Germania a parasit Euro 2016 in semifinale, dupa ce a pierdut in fata Frantei, tara gazda a competitiei (2-0). La finalul partidei de pe "Velodrome", Joachim Low si-a aratat dezamagirea fata de rezultatul meciului de joi seara. "Am fost echipa mai buna, nu am avut insa noroc".

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Vezi aici rezumatul partidei Germania vs Franta.

"Am fost echipa mai buna. Am depus multe eforturi, am atacat si am fost buni la duelurile om la om. Am avut ghinionul de a primi gol din penalti cu un minut inainte de pauza. Am avut ocazii, dar nu am reusit sa inscriem. Astazi nu am avut noroc. In 2010 si in 2012 cand am fost eliminati adversarele erau mai bune decat noi. Astazi am fost mai buni decat francezii, insa rezultatul nu este in favoarea noastra. Am dominat Franta in mare parte la jumatatea terenului, dar nu si in zona portii. Franta s-a calificat. Atunci cand castigi cu 2-0 meriti" - Joachim Low, citat de Uefa.com.

Franta va castiga Euro 2016

"Cred ca Franta se va impune in fata Portugaliei. Portughezii nu m-au convins prea mult pana acum. Franta are un lot bun, dar astazi noi am fost echipa mai buna", a adaugat Low.

Finala dintre Franta si Portugalia va avea loc duminica, 10 iulie, de la ora 22:00, pe "Stade de France". Disputa va fi in direct pe Dolcesport, Protv si LiveText pe HotNews.ro.