Patronul Stelei, Gigi Becali a anuntat jucatorii de care gruparea din Ghencea se va dispensa pana la inceperea returului.

Curatenia de iarna la Steaua incepe cu Adrian Neaga, jucator care a renuntat la un milion de euro pentru a reveni in Romania, din Coreea. Atacantul revenise la Steaua pentru a juca in Champions League, insa a evoluat doar 300 de minute, si nu a reusit niciun gol sau pasa de gol. De altfel, Neaga a marcat o singura data pentru Steaua in toamna, in victoria cu Dinamo.

Pe lista finantatorului se mai afla alti doi jucatori sositi in vara, Zaharia si Badoi, care si-au gasit deja alte angajamente. Dorel Zaharia, adus de Gheorghe Hagi de la Gloria Bistrita, va lua drumul Vasluiului, fiind foarte aproape sa semneze un contract cu formatia lui Dorinel Munteanu, iar Vali Badoi, venit de la Rapid, a fost deja acontat de Poli Timisoara care a renuntat in schimbul mijlocasului la procentele pe care le aveau dintr-un eventual transfer al lui Emeghara.

Ceilalti jucatori de care Steaua se va desparti in iarna sunt atacantul Victoras Iacob si mijlocasii Vasilica Cristocea si Marius Croitoru. In locul lor, patronul promite sa aduca numai jucatori din strainatate, tarile vizate fiind cele din America de Sud.