Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a anuntat, joi, prin intermediul unui mesaj postat pe contul oficial de Facebook, ca noua sa echipa, incepand cu sezonul viitor, va fi formatia engleza Manchester United, antrenata de portughezul Jose Mourinho, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dupa multe speculatii incepute odata cu anuntul sau ca va pleca de la Paris Saint-Germain, Zlatan s-a decis asupra viitorului sau. Va deveni al doilea transfer realizat de Jose Mourinho la Manchester United, dupa cel al fundasului ivorian Eric Bailly, de la Villarreal.

Singurul motiv pentru care mutarea lui Ibrahimovic la United nu a fost oficializata mai rapid este ca atacantul suedez avea stipulata o clauza in contractul cu PSG conform careia ar urma sa incaseze un "bonus de loialitate" daca isi duce contractul pana la capat. Cum intelegerea cu gruparea franceza e scadenta pe 1 iulie, Ibrahimovic a facut anuntul mult asteptat.

Manchester United a oferit un indiciu elocvent in ceea ce priveste transferul lui Zlatan Ibrahimovic. "Diavolii" si-au anuntat programul din aceasta vara, care include un turneu in China, dar si o partida amicala cu Galatasaray care se va disputa chiar in Suedia, la Goteborg. Foarte probabil, oficialii lui United au decis ca meciul sa se joace in tara natala a lui Ibrahimovic constienti fiind de interesul crescut pe care il va ridica aceasta partida programata sa se joace pe arena "Ullevi Stadium", ce are o capacitate de 43,200 locuri.

AddThis Sharing Buttons