Mijlocasul danez Christian Eriksen, in varsta de 24 de ani, fotbalist legitimat la formatia engleza Tottenham Hotspur, este primul care isi manifesta dorinta de a parasi Marea Britanie in urma rezultatelor Brexitului, anunta agentul jucatorului, conform cotidianului britanic The Sun, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Primul jucator care isi manifesta dorinta de parasi Anglia este danezul Christian Eriksen de la Tottenham. Agentul sau sustine ca pericolul iesirii Marii Britanii din UE este subestimat de intreaga lume.

"Subestimam pericolele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. Adevarul este ca jumatate din fotbalistii de la cluburile din Premier League isi vor vedea permisele de munca transformate in niste simple hartii. Intr-o astfel de situatie, ii caut deja clientului meu un alt club", a declarat Martin Schoots, agentul lui Christian Eriksen pentru La Repubblica, citat de The Sun.

Christian Eriksen a ajuns la Tottenham in 2013 de la Ajax Amsterdam, fiind unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei antrenate de Mauricio Pochetino in sezonul trecut, cand Tottenham a terminat sezonul pe locul doi in Premier League.

Anul trecut, mijlocasul danez a reusit opt goluri si 16 pase decisive pentru echipa de pe White Hart Lane.

Formatiile din Italia AS Roma si Juventus sunt interesate de serviciile lui Christian Eriksen in cazul in care va pleca de la Tottenham.