Conducerea Stelei a demarat campania de achizitii, prima tinta fiind mijlocasul argentinian Emiliano Armenteros, aflat in prezent sub contract cu FC Sevilla, unde insa nu a evoluat niciun minut la prima echipa.

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie a anuntat ca a facut deja o oferta concreta gruparii spaniole pentru transferul argentinianului, raspunsul fiind asteptat in zilele urmatoare. Armenteros a fost dorit in Ghencea si in vara, insa atunci jucatorul a preferat sa mearga in Spania. Argentinianul va implini 22 de ani in luna ianuarie, si a ajuns la Sevilla de la Banfield. In 2005 a castigat alaturi de reprezentativa tarii sale titlul mondial la categoria sub 20 de ani.

Steaua urmareste si un alt mijlocas argentinian, Jesus Alberto Datolo, de la Boca Juniors. Datolo are 23 de ani, joaca pe banda stanga si a participat recent la Campionatul Mondial al cluburilor, fiind doar rezerva in finala pierduta de Boca in fata lui AC Milan. El a fost recomandat Stelei de impresarul Victor Becali.