​Evolutia nationalei de fotbal a Romaniei la Euro 2016 a starnit o serie de reactii negative, dupa ce a fost eliminata din faza grupelor. Fostul presedinte FRF, Mircea Sandu a vorbit despre rezultatul rusinos al Romaniei din ultimul meci cu Albania, scor 0-1 si s-a declarat dezamagit.

Mircea SanduFoto: AGERPRES

"Nu ramanem cu nimic dupa acest turneu final, poate doar cu o dezamagire. Din punct de vedere moral stam foarte prost. Tot cu jucătorii astia vom ataca ai următoarele preliminarii. Nu avem altii. Era important sa fie vreo 3-4 copii la aceste meciuri de la EURO, macar pe banca", a spus Mircea Sandu, conform TVR 1.

Mircea Sandu considera ca demiterea staff-ului medical a contribuit la dezamagirea produsa de echipa lui Anghel Iordanescu.

"Am mai spus-o si o repet, o mare problema a fost demiterea staff-ului medical cu o luna de zile inainte de EURO. Nu cred ca mai e vreo nationala cu 3-4 accidentati dupa 3 meciuri. E rusinos acest rezultat, e rusinos rezultatul din grupa, asta dupa ce ne-am calificat greu dintr-o grupa mediocra. Ne-am chinuit sa ne calificam. Grupa de la EURO a fost accesibila, eram egalii Elvetiei si superiori Albaniei. Cu 4 puncte erai calificat. Sa termini pe ultimul loc cu un singur punct, este o mare problema", a mai adaugat Mircea Sandu, conform TVR 1.