Cristiano Ronaldo si-a pus iar o parte din microbisti in cap, dupa ce a declarat ca Islanda nu este decat o echipa mica, fara viitor (comentariu facut dupa ce Portugalia si Islanda au remizat, scor 1-1). Germanii de la Bild merg insa mai departe si afirma ca Ronaldo este "cel mai arogant din lume".

Momentul in care Gunnarsson ii cere tricoul lui Cristiano RonaldoFoto: As.com

Islanda a furnizat una din marile surprize de la Euro 2016, dupa ce a remizat (1-1) cu Portugalia. Rezultatul nu i-a placut deloc lui Cristiano, cel care i-a criticat pe nordici: "se bucurau la final de parca ar fi castigat Euro", a fost doar una din frazele rostite de lusitan.

O alta intamplare i-a iritat insa pe jurnalistii germani de la Bild. La finalul disputei cu Islanda, Ronaldo a fost abordat de trei ori de Gunnarsson, cel care i-a cerut tricoul de joc starului de la Real Madrid.

Daca la primele doua tentative ale lui Gunnarsson atacantul portughez s-a facut ca nu l-a auzit, la a treia Ronaldo i-a raspuns (conform celor de la Bild) adversarului sau: "sa-ti dau tricoul meu, dar cine esti tu?"

Atitudinea lui Ronaldo i-a determinat pe cei de la Bild sa-l numesca pe Cristiano: "cel mai arogant fudul din lume", dupa cum citeaza AS.com.