Selectionerul Germaniei, Joachim Low, si-a cerut scuze pentru gesturile ciudate facute in timpul meciului cu Ucraina, care au facut inconjurul lumii, spunand ca a fost vorba de prea multa "adrenalina si concentrare". De altfel, Lukas Podolski i-a luat apararea antrenorului sau, afirmand in conferinta de presa ca "80% dintre voi si noi ne scarpinam din cand in cand la testicule", potrivit The Guardian.

Joachim Low, cu mana in pantaloni in timpul meciului Germania vs UcrainaFoto: Captura YouTube

"Am vazut si eu imaginile si evident uneori faci lucruri dictate de subconstient. S-a intamplat si imi pare rau", a spus Low cu o zi inaintea meciului pe care Germania il va disputa impotriva Poloniei, in grupa C.

"A fost adrenalina si concentrare, o sa incerc sa ma port diferit pe viitor" a mai spus el.

Low a fost suprins de camere cand a bagat mana in pantaloni, si in fata si in spate, apoi si-a mirosit mana, in timpul meciului Germania - Ucraina, pe care echipa sa l-a castigat cu 2-0.

Imaginile au devenit virale.

Intrebat in conferinta de presa despre aceste gesturi ciudate ale atrenorului sau, Lukas Podolski, atacantul nemtilor, a raspuns: "Nu este o problema. Circa 80% dintre voi aici ne-am scarpinat din cand in cand la testicule. Totul e ok".

Nu este prima data cand Low este surprins facand gesturi care nu ii fac onoare. El a fost filmat in mod repetat bagand degetul in nas si apoi ducandu-l in gura, mai scrie The Guardian.