Selectionerul Albaniei este increzator in echipa sa, declarand dupa infrangerea, scor 0-2, impotriva Frantei, ca Albania poate castiga meciul cu Romania. Tricolorii au nevoie de o victorie in meciul cu Albania pentru o posibila calificare in optimile Euro 2016. Partida este programata pe 19 iunie, de la ora 22:00, pe Stade des Lumieres din Lyon.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Putem sa batem Romania si sa ne calificam in optimile de finala. Chiar daca pana acum nu am reusit sa marcam, sunt sigur ca o vom face in meciul cu Romania si vom obtine punctele de care avem nevoie pentru a ne califica. Cred ca suntem o echipa organizata si care joaca un fotbal bun", a declarat selectionerul Albaniei, Giovanni de Biasi, dupa infrangerea cu Franta.

"Arlind Ajeti, inlocuitorul lui Lorik Cana, si-a facut foarte bine datoria. Ar putea avea un viitor in nationala Albaniei, pentru ca este un jucator cu bune calitati. Sunt foarte bucuros de performantele echipei mele si de joc. Cand am intrat in vestiar, le-am spus jucatorilor sa ridice capul sus si sa fie mandri de felul cum au jucat impotriva unei nationale foarte puternice. Le-am pus mari probleme francezilor in acest meci", a mai spus De Biasi.

Grupa A, rezultate de pana acum:

Franta - Romania 2-1

Albania - Elvetia 0-1

Romania - Elvetia 1-1

Franta - Albania 2-0

Clasament Grupa A:

1. Franta - 6 puncte (4-1)

2. Elvetia - 4 puncte (2-1)

3. Romania - 1 punct (2-3)

4. Albania - 0 puncte (0-3)

Romania o va intalni pe Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00, pe Stade des Lumieres din Lyon. Cealalta partida a grupei, Elevetia-Franta este programata tot pe 19 iunie, de la ora 22:00, pe Stade Pierre-Mauroy din Lille.