Guvernul francez a decis, duminica, sa interzica vanzarea de bauturi alcoolice in jurul stadioanelor cu risc, masura venind dupa valul de violente dintre suporteri, din ultimele zile, cand 31 de suporteri au fost raniti la Marsilia, insa incidente au fost si la Nisa, potrivit Mediafax, citand Sky Sport. Euro 2016 se confrunta cu un val de violente fara precedent.

EURO 2016Foto: Wikipedia

Cele mai grave conflicte au fost intre ultrasii rusi si englezi, inainte si dupa meciul disputat pe Stade Velodrome din Marsilia. Zeci de persoane au ajuns la spital dupa ce au fost agresate de huliganii englezi sau rusi.

Fortele de ordine franceze par depasite de evenimente. In acest context, guvernul francez a decis sa interzica comercializarea bauturilor alcoolice in preajma stadioanelor cu risc. Autoritatile franceze spera ca astfel intensitatea conflictelor va fi diminuata.

31 de suporteri au fost raniti, iar unul se afla in stare grava, in urma confruntarilor violente de pe strazile din Marsilia, inaintea meciului Anglia-Rusia, de la Euro 2016.

UEFA a amenintat duminica Anglia si Rusia cu "excluderea" de la EURO 2016 "in caz de noi violente" comise de suporterii lor.