​Dupa partida inaugurala dintre Romania si Franta, scor 1-2, a doua zi de fotbal la Euro 2016 aduce 3 meciuri: Albania-Elvetia, a doua confruntare din Grupa A (ora 16:00) si primele doua dueluri din Grupa B: Tara Galilor-Slovacia (ora19:00) si Anglia-Rusia (22:00). Meciurile vor fi Live Score pe HotNews.ro si in direct la Dolce Sport, ultimul meci al zilei fiind transmis si de Pro Tv.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Albania-Elvetia

Adversara Romaniei din Grupa A, Albania joaca primul meci din istorie la un turneu final contra Elvetiei. Meciul este programat de la ora 16:00 si se va disputa pe Stade Félix-Bollaert din Lens. Arbitrul partidei este spaniolul Carlos Velasco Carballo.

Cele doua echipe s-au mai intalnit pana acum de sase ori, toate confruntarile fiind la nivel oficial. Scorul general este in favoarea elvetienilor, care au obtinut 5 victorii, o singura partida terminandu-se la egalitate, scor 1-1, remiza inregistrata de Albania pe teren propriu, in 2002.

In urmatorul meci, Albania o va infrunta pe Franta, in data de 15 iunie, de la ora 19:00, pe Stade Vélodrome din Marseille. Elvetia va juca urmatorul meci contra Romaniei, pe 15 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul Parc des Princes din Paris.

Grupa A: Franta, Romania, Albania, Elvetia

Echipe probabile:

Albania: Berisha – Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli – Xhaka, Kace, Abrashi – Roshi, Sadiku, Lenjani.

Elvetia: Burki – Lichtsteiner, Schar, Von Berger, Rodriguez – Behrami, Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Embolo – Seferovic.

Tara Galilor-Slovacia

Prima partida a Grupei B se va disputa intre Tara Galilor si Slovacia, ambele fiind debutante la un turneu final european. Meciul este programat de la ora 19:00, pe stadionul Matmut Atlantique din Bordeaux. Arbitrul confruntarii este norvegianul Svein Oddvar Moen.

Cele doua echipe s-au mai intalnit de doua ori, in preliminariile Euro 2008, scorul general fiind de 1-1. Prima victorie le-a apartinut slovacilor, care au invins cu 5-1, la Cardiff, urmatorul meci fiind castigat cu 5-2 de Tara Galilor, la Trnava.

Slovacia va disputa urmatoarea partida contra Rusiei, pe 15 iunie, la ora 16:00, pe Stade Pierre-Mauroy din Lille. Tara Galilor intalneste Anglia in urmatorul meci, programat pe 16 iunie, la ora 16:00, pe Stade Bollaert-Delelis din Lens.

Echipe probabile:

Tara Galilor: Hennessey – Davies, Williams, Chester – Taylor, King, Allen, Ramsey, Gunter – Bale, Voakes.

Slovacia: Kozacik – Svento, Durica, Skrtel, Pekarik – Pecovsky, Kucka – Weiss, Hamsik, Mak – Nemec.

Anglia-Rusia

Derby-ul Grupei B, Anglia-Rusia, va incepe la ora 22:00, pe Stade Vélodrome din Marseille si va fi condus de italianul Nicola Rizzoli.

Cele doua formatii s-au mai intalnit de doua ori, in preliminariile Euro 2008, fiind o victorie pentru Anglia si una pentru Rusia.

Rusia joaca urmatorul meci contra Slovaciei, iar Anglia o intalneste pe Tara Galilor.

Grupa B: Anglia, Rusia, Tara Galilor, Slovacia

Echipe probabile:

Anglia: Hart – Rose, Smalling, Cahill, Walker – Dier, Wilshere, Alli – Sterling – Kane, Rooney.

Rusia: Akinfeev – Kombarov, Berezutski, Ignashevich, Smolnikov – Glushakov, Ivanov – Shatov, Golovin, Kokorin – Dzyuba.