Cu doua zile inainte de meciul dintre Franta si Romania, cel care va deschide Campionatul European, Marcel Desailly, fostul campion mondial cu nationala Frantei, a facut o declaratie care pune presiune pe selectionerul Didier Deschamps, anunta site-ul Goal.com, citat de Mediafax.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Daca nu poti invingi Romania pe teren propriu, la ce echipa ai, e totul terminat, poti sta acasa. Acelasi lucru se poate spune si in cazul meciului cu Albania. Iubesc Romania, dar cand te uiti la echipa noastra, te gandesti ca poti castiga turneul, daca incepi bine. Daca jucatorii vor evolua la capacitate maxima, vom trece peste acest prim obstacol. Sunt si eu curios sa vad cum va arata tactica lui Didier, partea ofensiva, la fel si modul in care ei vor raspunde presiunii imense date de faptul ca sunt gazde", a comentat fostul fundas al Milanului, conform goal.

com. Fostul fundas central a fost international francez in perioada 1993-2004, timp in care a acumulat 116 selectii si a reusit sa marcheze trei goluri pentru "Cocosii galici". Desailly a castigat Cupa Mondiala, in anul 1998, si Campionatul European in 2000.