Politia mexicana a anuntat ca l-a arestat pe cel care a organizat rapirea fotbalistului mexican Alan Pulido. Individul arestat are 29 de ani si este casatorit cu o verisoara a jucatorului echipei Olympiacos Pireu, potrivit Mediafax.

Autoritatile mexicane au anuntat ca Osvaldo Velazquez Garcia este cel care a organizat rapirea lui Alan Pulido, atacantul mexican al echipei Olympiacos Pireu. Osvaldo Velasquez Garcia este casatorit cu verisoara fotbalistului.

Alan Pulido, jucatorul echipei Olympiacos Pireu si al nationalei Mexicului, a fost eliberat dupa ce sambata noapte fusese rapit de sase indivizi mascati in timp ce se intorcea cu prietena sa de la o petrecere.

Alan Pulido a marcat 6 goluri in 15 meciuri jucate pentru Olympiakos si a fost in lotul Mexicului la Campionatul Mondial din 2014. Alan Pulido este convocat in lotul nationalei Mexicului pentru Copa America 2016, competitie care va avea loc in Statele Unite.

Conform surselor guvernamentale, Mexic are una dintre cele mai ridicate rate de răpiri din lume, aproape 1 000 pe an, însă surse neoficiale susţin că această cifră este de 10 ori mai mare. Tamaulipas, locul unde a fost răpit jucătorul, se află la graniţa cu Statele Unite ale Americii şi este un teritoriu pentru care îşi dispută supremaţia mai multe carteluri de droguri.