CSMS Iasi a invins, duminica, scor 3-2, pe ACS Poli Timisoara, intr-un meci din etapa a 14-a din play-out-ul Ligii 1 de fotbal, iar echipa antrenata de Nicolo Napoli a terminat campionatul pe locul sapte si se califica in Europa League.

In urma acestui rezultat, CSMS Iasi a terminat play-out-ul pe primul loc, cu 39 de puncte, la egalitate de puncte cu CS U Craiova, insa echipa lui Nicolo Napoli a avut avantajul meciurilor directe, noteaza Mediafax.

ACS Poli Timisoara a terminat pe locul 7 in play-out, cu 20 de puncte si a retrogradat in liga secunda.

"La pauza am vorbit cu baietii in vestiar, i-am incurajat, le-am spus ca putem castiga meciul. Timisoara a jucat foarte bine. Nu stiu ce se va intampla la echipa. Voi reveni la echipa cand incepem pregatirile si vom vedea ce se va intampla. Probabil vom transfera si ceva jucatori. Ii felicit pe toti jucatorii mei pentru aceasta victorie prin care am castigat play-outul"., a declarat la Dolce Sport Nicolo Napoli, antrenorul echipei CSMS Iasi.

"E un moment deosebit pentru noi, o calificare extraordinara. Suntem epuizati. Am revenit dupa 0-2. Inca nu realizam ca am reusit o calificare in Europa League. E final de sezon, s-a vazut oboseala, dar s-a vazut ca avem un grup unit si am revenit. Eu mi-as dori sa raman, ma simt fantastic aici. Domnul Napoli are un mare merit, noi ne dorim ca dansul sa ramana, a declarat Andrei Cristea pentru DolceSport.