Nationala Frantei a primit o lovitura grea cu doar 12 zile inaintea startului EURO 2016, dupa ce atacantul Anthony Martial, unul dintre cei mai importanti fotbalisti din lotul lui Didier Deschamps, s-a accidentat la coapsa stanga si ar putea rata participarea la competitia care incepe pe 10 iunie, informeaza Mediafax.

Anthony MartialFoto: Hotnews

Cotidianul britanic The Sun anunta ca Anthony Martial i-a transmis selectionerului Deschamps ca este obosit inca din prima zi in care a venit in cantonamentul de la Clairefontaine, unde Franta pregateste turneul pe care-l va gazdui, dar lucrurile s-au agravat. Martial nu a reusit sa duca pana la final ultimul antrenament al Frantei si a iesit accidentat, invocand probleme la coapsa stanga.

Astfel, Martial are sanse minime sa joace in amicalul Frantei cu Camerun, de luni seara, iar participarea sa la EURO e pusa sub semnul intrebarii.

Unul dintre fotbalistii in care Deschamps isi pune mari sperante, Martial a reusit 17 goluri in acest sezon pentru Manchester United, cu care a castigat Cupa Angliei, iar accidentarea atacantului echipei antrenate de Jose Mourinho, este a treia care-i da batai de cap lui Deschamps. Pana acum, selectionerul a trebuit sa renunte la Varane si Mathieu, pe care i-a inlocuit cu Umtiti si Rami.

Kevin Gameiro (Sevilla) si Alexandre Lacazette (Lyon) sunt cele doua variante de rezerva ale lui Deschamps, in cazul in care Martial nu va putea fi prezent la turneul final.