O alarma cu bomba a fost declansata, sambata, la Milano, cu cateva ore inainte de finala Ligii Campionilor la fotbal, scriu ProSport si Mediafax citand cotidianul italian Gazzetta dello Sport. Circulatia pe doua linii de metrou a fost suspendata timp de aproape o ora, din cauza unui pachet suspect.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Alarma a fost declansata in momentul in care o femeie a fost vazuta pe camerele de supraveghere in timp ce lasa un pachet pe scarile de acces ale statiei din piata Cadorna, care era in acel moment extrem de aglomerata, anunta italienii. Circulatia la metrou a fost suspendata intre 10.57 si 11.50 (ora locala).

Agentii au evacuat zona si au desfacut pachetul, gasind din fericire doar niste cadouri pentru copii, mai anunta Gazzetta dello Sport.

Finala Ligii Campionilor, Real Madrid - Atletico Madrid va avea loc sambata seara, de la ora 21:45, pentru a doua oara in ultimele trei sezoane. Real s-a impus in 2014, scor 4-1 dupa prelungiri (1-1 in timp regulamentar). Real Madrid e cea mai titrata echipa din istoria competitiei, cu zece trofee, in timp ce Atletico spera la primul trofeu, la a treia finala jucata, dupa esecurile din 1974 si 2014.