Jose Mourinho a semnat un contract pe 3 ani cu Manchester United, una dintre cele mai importante echipe din istoria Premier League. Antrenorul portughez a acordat primul sau interviu pentru site-ul clubului si a declarat ca este pregatit sa revina, fiind liber de contract din luna decembrie a anului 2015, dupa ce s-a despartit de Chelsea.

Jose MourinhoFoto: chelseafc.com

"Manchester United este ceea ce eu numesc un club urias, iar cluburile uriase au nevoie de cei mai buni manageri. Sunt pregatit pentru aceasta provocare, ma simt mandru si onorat si abia astept sa revin in iarba"- Digi Sport

United a ratat calificarea in Liga Campionilor, dupa ce a terminat sezonul pe locul 5 in Premier League. Jose Mourinho va dispune de o suma uriasa pentru transferuri, 200 de milioane de lire sterline.

"Putem privi clubul din doua perspective. Unul privind ultimii trei ani, iar alta avand in vedere istoria clubului. Prefer sa uit ultimii trei ani si sa ma gandesc ca antrenez un club-gigant. Vreau sa castig si voi da totul pentru ca United sa mearga in directia pe care toti o dorim"- Digi Sport

Mourinho are in palmares 8 trofee castigate in fotbalul englez, pe banca celor de la Chelsea: trei titluri, o Cupa a Angliei, trei Cupe ale Ligii Angliei si o Supercupa a Angliei. De-a lungul carierei, "The Special One" a mai cucerit 8 titluri de campion: doua cu Porto, 3 cu Chelsea, 2 cu Inter Milano si unul cu Real Madrid.