Dupa Ciprian Marica, alti doi jucatori ai Stelei si-au reziliat contractele cu formatia finantata de George Becali. Fotbalistii Cornel Rapa si Paul Pirvulescu si-au reziliat, marti, contractele cu FC Steaua Bucuresti, conform Digisport.

Rapa (26 de ani) mai avea contract cu Steaua pana in vara anului 2017, iar Pirvulescu (27 de ani) pana in iarna acestui an, anunta Mediafax.

Cornel Rapa a ajuns la Steaua in iarna anului 2013. Fundasul dreapta a castigat 4 titluri de campion, 3 cu Steaua si unul cu Otelul Galati, dar si o Cupa a Romaniei, o Cupa a Ligii si doua Supercupe ale Romaniei. Rapa a bifat 25 de aparitii in toate competitiile pentru echipa bucuresteana in acest sezon, a marcat un gol si a oferit doua pase de gol.

Paul Pirvulescu a fost transferat de Steaua in 2012, de la Gaz Metan Medias. In ultima jumatate de an, fundasul stanga a evoluat pentru ASA Targu Mures, iar in trecut a mai fost imprumutat la FC Volutari si Viitorul Constanta. Pirvulescu a jucat 13 meciuri pentru ASA in acest sezon, a marcat un gol si a oferit o pasa decisiva.