Anghel Iordanescu a anuntat lotul largit pentru Euro 2016, iar Constantin Budescu nu se afla pe lista. Fostul atacant al celor de la Astra Giurgiu l-a atacat dur pe selectioner: "Am crezut ca e o gluma cand l-au pus selectioner. Face sedinte de pregatire ca in anii '90", a precizat internationalul roman.

Anghel IordanescuFoto: HotNews / DP

Despre numirea lui Iordanescu la nationala

"Sincer, eu am crezut ca e o gluma, cand l-au pus din nou antrenor la echipa nationala. Nu prea e ok sa vii si sa faci antrenamente, programe si sedinte ca in anii '90. Nu am nimic personal cu dansul, are o varsta, trebuie sa-l respectam, dar asta e parerea mea. Iordanescu ar trebui sa va spuna cum ma implora sa joc pentru dansul in Feroe. Imi spunea ca are mare nevoie de mine, chiar in ziua partidei din preliminarii. Era galben la fata de emotii si inca avea o presiune fantastica pe umerii lui. Ma bucur ca l-am ajutat si i-am risipit emotiile chiar daca acum m-a uitat" - Constatin Budescu, pentru gsp.ro.

Despre demiterea intregului staff medical

"Nu stiu ce i-a picat acum si pe staff-ul medical. Erau niste oameni deosebiti. Nu e normal ca un selectioner sa procedeze asa cu medicul echipei nationale. Plus ca Pompiliu Popescu este unul dintre cei mai buni doctori sportivi din tara. Îmi pare rau sincer pentru tot staff-ul medical, nu meritau un asemenea comportament, dupa contributia avuta la calificare", a completat Budescu pentru gsp.ro.

Lotul largit convocat de Anghel Iordanescu pentru Euro 2016

Pompiliu Popescu, fostul medic al nationalei Romaniei: Schimbarea mea a fost premeditata indelung. Burleanu si Bodescu au confiscat fotbalul

Staff-ul medical al nationalei Romaniei, concediat cu o luna inainte de startul Euro 2016.