Steaua Bucuresti, ocupanta locului secund in play-off, a castigat, scor 4-1, meciul jucat in deplasare cu ASA Tg. Mures, in ultima etapa a play-off-ului Ligii 1, iar antrenorul Laurentiu Reghecampf a declarat, la final, ca este dezamagit de faptul ca echipa a terminat pe locul secund, informeaza Mediafax.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / DP

Steaua a terminat pe locul doi un sezon in care era favorita la titlu chiar si atunci cand Astra avea un avans considerabil.

Victoria clara cu ASA nu l-a consolat pe Laurentiu Reghecampf, care s-a declarat foarte dezamagit de parcursul echipei in acest sezon. Antrenorul Stelei spune insa ca vor exista modificari in vara la nivelul lotului, astfel incat sezonul urmator sa fie unul reusit.

"Nu avem de ce sa ne bucuram. Trebuie sa facem planurile pentru sezonul urmator, avem foarte multe de facut pentru a putea sa ne calificam in grupele Ligii. Sunt dezamagit ca am terminat pe locul doi si jucatorii stiu acest lucru. Urmeaza doua cantonamente foarte grele, unii jucatori vor pleca la nationala. Vorbesc des cu Mihai Stoica, vorbim in fiecare zi. Majoritatea jucatorilor care ne intereseaza au contracte. Trebuie sa aducem jucatori dornici sa castige trofee, sa munceasca sa lupte. Pentru ca altfel nu se poate", a declarat Laurentiu Reghecampf la DigiSport.

Antrenorul Stelei a vorbit si despre situatia lui Cornel Rapa, caruia Ciolacu i-a spart arcada si a fost nevoie sa fie transportat la spital: "Sunt bucuros ca nu are nimic Cornel si va merge cu noi acasa".