Rapid a reusit prima victorie din ultimii trei ani pe terenul Gloriei Bistrita, in urma unui joc in care ambele echipe au avut ca principal obiectiv mentinerea echilibrului pe un teren inghetat bocna, si presarat in multe zone de nisip folosit de organizatori pentru a acoperi gaurile din gazon.

Dupa 45 de minute in care jucatorii au facut mult balet, Rapid a deschis scorul la trei minute de la reluare cu primul sut pe spatiul portii, prin Mugurel Buga care a marcat doar al treilea gol stagional, si primul dupa o pauza de aproape doua luni. Cinci minute mai tarziu Emil Dica a transformat perfect un penalti acordat usor la o cadere in careu a lui Sapunaru.

In minutul 62, sutul lui Hadzibulic a fost deviat in proprie poarta de Bozovic, care l-a surprins pe Andrade, dar bistritenii nu au mai putut marca si golul egalizator, cum se intamplase in partida tur. In august, pe Giulesti, Coroian reusea sa egaleze in minutul 90.

Cu victoria de la Bistrita, Rapid incheie sezonul de toamna pe locul doi si asteapta restanta de la Piatra Neamt, de miercuri, pentru a sti care va fi diferenta fata de liderul CFR Cluj la inceputul primaverii.