Tragica moarte a lui Patrick Ekeng a facut inconjurul lumii, disparitia fotbalistului camerunez fiind relatata pe larg. "Jucator mort pe teren in Romania" si "Fotbalul este din nou in doliu", sunt doar doua dintre titlurile care puteau fi gasite pe site-urile sportive in legatura cu incidentul de pe stadionul din "Stefan cel Mare".

HotNews.roFoto: Hotnews

Jurnalistii de la AS au scris pe larg despre evenimentul tragic petrecut vineri seara, acestia vorbind si despre lipsa echipamentului de resuscitare din ambulanta care l-a transportat pe dinamovist la Spitalul Floreasca.

"Plangem pierderea ta, nu te vom uita niciodata" - AS.com, despre fostul jucator al celor de la Cordoba.

"Jucator mort pe teren in Romania. Ekeng a facut stop cardiac" - Gazzetta dello Sport.

"Patrick Ekeng a murit dupa un atac de cord petrecut in timpul meciului. Fostul jucator al lui Le Mans (2009-2013) intrase pe teren cu doar 7 minute mai devreme" - L'Equipe.

"Patrick Ekeng, mijlocasul camerunez al lui Dinamo București, a murit la 26 de ani, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul unui meci" - Daily Mail.

BBC a scris pe larg despre moartea lui Ekeng, publicand si mesajele postate pe Twitter de jucatori precum Stephane Mbia, Hector Bellerin si Anthony Martial.

"Fotbalul este din nou in doliu. Moarte subita in fotbal" - Marca.com. Jurnalistii spanioli au amintit si de decesul lui Catalin Haldan, jucator care a murit in tricoul aceleiasi echipe: Dinamo Bucuresti.

"Ambulanta a avut nevoie de trei minute pentru a ajunge la fotbalistul camerunez, care a decedat desi spitalul e langa arena de fotbal" - El Mundo Deportivo.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng (26 de ani) a murit vineri seara dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si FC Viitorul Constanta (3-3).