Liga Profesionista de Fotbal transmite condoleante familiei jucatorului Patrick Ekeng si clubului Dinamo, exprimandu-si compasiunea si regretul in urma decesului fotbalistului camerunez survenit, vineri seara, in timpului meciului cu FC Viitorul din Liga I, transmite Agerpres.

"Liga Profesionista de Fotbal isi exprima pe aceasta cale profunda tristete si compasiunea pentru familia lui Patrick Ekeng si transmite condoleante familiei si clubului Dinamo. Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente", se mentioneaza intr-un comunicat de presa publicat, vineri seara, de LPF, pe site-ul sau oficial.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seara dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si Viitorul Constanta.

Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca l-au resuscitat mai bine de o ora, insa fotbalistul nu a reactionat la manevrele de resuscitare, au declarat pentru AGERPRES surse medicale.

Dinamo a jucat din minutul 70 in zece oameni, deoarece mijlocasul camerunez Patrick Ekeng s-a prabusit pe gazon si si-a pierdut cunostinta, fara un contact cu un adversar in prealabil. Dupa interventia staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanta, Ekeng primind ingrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. Ekeng fusese introdus pe gazon doar sapte minute mai devreme.