Antrenorul Cosmin Contra, in varsta de 40 de ani, si-ar dori sa ajunga la Dinamo, echipa pentru care a evoluat timp de trei sezoane, intre 1996 si 1999, daca va primi o oferta din partea finantatorului Ionut Negoita in aceasta vara, potrivit Mediafax.

Conform ProSport, antrenorul Cosmin Contra ar fi prima optiune pentru finantatorul lui Dinamo, Ionut Negoita, dupa ce Mircea Rednic a anuntat, joi, ca va parasi formatia din Soseaua Stefan cel Mare dupa partidele cu Viitorul, din play-off si finala Cupei Romaniei, cu CFR Cluj. Fostul antrenor de la Poli Timisoara si Petrolul, nu ar refuza o oferta venita din partea lui Dinamo.

"Inca nu am fost sunat de cineva de la club. N-as spune nu. Am avea o discutie si am vedea ce s-ar intampla. Dar nu renunt la ideea de a antrena o echipa ca Dinamo. Rednic a facut o treaba destul de buna, cu o echipa destul de tanara, intr-o perioada destul de grea. Nu poti sa-i iei din merit lui Rednic. Dinamo este una dintre echipele mari din Romania, chiar daca a avut multe probleme. In ultimul an, domnul Negoita a reusit sa aduca o liniste financiara destul de mare. Am inteles ca a scos-o si din insolventa, ceea ce e extraordinar", a declarat Cosmin Contra la DigiSport.

Antrenorul in varsta de 40 de ani sustine ca si-ar fi dorit sa antreneze din nou in Spania, unde a pregatit pe Fuenlabrada si Getafe. Cosmin Contra este liber de contract dupa despartirea de Guangzhou R&F. Contra a jucat la Dinamo in perioada 1996-1999.

"Sunt un pic dezamagit ca n-am ajuns iar in Spania, pentru ca am avut multe discutii. Dar este greu sa revii in circuit", a mai spus Cosmin Contra.