George Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a declarat, miercuri, ca si-ar dori ca armata sa ajunga la o intelegere cu FC Steaua Bucuresti, dar ca totul trebuie facut conform legii si ca fiecare trebuie sa cedeze pana la un punct comun, potrivit Mediafax.

Scandalul dintre armata si echipa finantata de Gigi Becali dateaza de un an, ultimul meci disputat de FC Steaua pe Ghencea fiind pe 22 martie 2015. De atunci, au avut loc mai multe runde de negocieri intre reprezentantii celor doua parti, Valeriu Argaseala si George Boroi, fara a se ajunge insa la un numitor comun.

"Cu totii ne dorim ca acest club sa aiba continuitate, e clar, numai ca aici nu e vorba doar de Boroi, e vorba si de functia pe care o ocup. Aceasta functie ma obliga sa iau niste decizii care tin cont de legislatii si de hotararea unei inalte curti de casatie si justitie din Romania. Dupa cum ati ascultat si declaratia ministrului Apararii, suntem deschisi, in continuare, spre o colaborare, chiar am avut deja doua intalniri cu reprezentantii dumnealor. Sper sa gasim o solutie comuna, dar la modul in care fiecare sa cedeze pana la un punct comun￯, a declarat George Boroi, conform DigiSport.