​La doi ani distanta, Atletico Madrid ajunge inca o data in finala Champions League, dupa ce a pierdut cu 2-1 la Munchen, contra celor de la Bayern. Cum in tur ibericii s-au impus cu 1-0, formatia lui Diego Simeone va juca cu trofeul pe masa la Milano, pe San Siro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pentru Atletico a inscris Griezmann, in minutul 54, iar pentru Bayern au marcat Xabi Alonso '31 si Lewandowski '74.

Echipe:

Bayern Munchen: Neuer - Lahm, Javi Martínez, Boateng, Alaba - Xabi Alonso, Vidal - Douglas Costa (Coman '73), Ribery, Müller - Lewandowski. Antrenor: Josep Guardiola

Atletico Madrid: Oblak - Juanfran, Godin, Gimenez, Filipe Luis - Gabi, Augusto Fernandez (Carrasco '46), Koke (Savic '90+3), Saul - Griezmann (Partey '82), Torres. Antrenor: Diego Simeone

Atletico a jucat ultima finala de Champions League in 2014, atunci cand echipa lui Simeone a fost invinsa de Real Madrid, dupa prelungiri.

Formatia de pe "Vicente Calderon" a mai disputat si o finala de Cupa Campionilor Europeni, in sezonul 1973-1974, atunci cand a pierdut tocmai in fata celor de la Bayern Munchen, dupa o rejucare (singura finala din istoria C1 decisa dupa o rejucare).

Rezumatul partidei Bayern - Atletico: