Ajunsa in premiera in semifinalele Champions League, Manchester City va da piept in aceasta seara cu Real Madrid, formatie care a atins aceasta faza a competitiei in ultimele sase sezoane. Meciul de pe "Etihad" va incepe la ora 21:45 si va fi in direct pe Dolcesport 1 si Protv.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Stadion: "Etihad", Manchester

Arbitru: Cuneyt Cakir, Turcia.

Echipe probabile:

City: Hart - Kolarov, Kompany, Otamendi, Zabaleta - Fernando, Fernandinho - Silva, De Bruyne, Navas - Aguero (4-2-3-1). Antrenor: Manuel Pellegrini.

Real Madrid: Navas - Marcelo, Pepe, Ramos, Danilo - Kroos, Casemiro, Modric - James, Ronaldo, Bale (4-3-3). Antenor: Zinedine Zidane.

Absenti: Gael Clichy, Samir Nasri, Bacary Sagna (toti accidentati), Yaya Toure (incert) - toti de la City. Daniel Carvajal, Karim Benzema (incerti), ambii de la Real Madrid.

  • Este pentru prima data cand Manchester City ajunge in semifinalele Champions League in istoria sa.
  • Sergio Aguero nu a marcat in ultimele trei meciuri de Champions League. De asemenea, argentinianul nu a castigat niciodata impotriva Realului in perioada 2006-2011, atunci cand evolua pentru Atletico Madrid.
  • Fernandinho a comis 32 de faulturi in actuala editie din Liga Campionilor, cu zece mai mult decat urmatorul clasat (Casemiro - 22).
  • Cele doua formatii s-au mai intalnit o singura data, in sezonul 2012-2013 al Champions League, in faza grupelor. A fost 3-2 pentru Real pe "Santiago Bernabeu" si 1-1 pe "Etihad".
  • Real Madrid este neinvinsa in ultimele opt partide disputate in Champions League cu echipe din Anglia. Ultima infrangere a fost impotriva celor de la Liverpool, in sezonul 2008-2009.
  • Real Madrid a ajuns in semifinalele Champions League in ultimele sase sezoane.