Antrenorul Ionel Ganea a fost demis luni seara de la carma echipei FC Voluntari, dupa ce echipa ilfoveana a fost invinsa cu 2-0 pe teren propriu de CS Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Ligii I de fotbal, relateaza Agerpres.

''Intrunit in sedinta de urgenta, Consiliul de Administratie al FC Voluntari a luat decizia de inlocuire a staff-ului tehnic al echipei. Pe aceasta cale, clubul nostru ii multumeste staff-ului condus de catre antrenorul Ionel Ganea pentru munca depusa in perioada petrecuta la conducerea tehnica a FC Voluntari. Suntem convinsi ca, in viitor, relatia dintre FC Voluntari si fostul staff tehnic poate redeveni una de colaborare. Incheierea relatiilor contractuale s-a efectuat pe cale amiabila, cu acordul ambelor parti'', precizeaza un comunicat remis AGERPRES.

Ionel Ganea a fost numit in aceasta iarna la comanda echipei FC Voluntari, dupa ce in prima parte a sezonului a antrenat-o pe Dunarea Calarasi.

Ganea a condus echipa in 11 partide, avand un bilant de 6 victorii, un egal si 4 infrangeri. Echipa a pierdut in ultimele trei etape din play-out si ocupa locul 6 (baraj pentru mentinerea in Liga I), cu 22 puncte.