Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, sustine ca in cel mai scurt timp urmeaza sa fie depusa la Compania Nationala pentru Investitii documentatia necesara procesului de reabilitare si modernizare a stadionului din Ghencea si spune ca se ia in calcul utilizarea terenurilor de antrenament de catre echipa de fotbal Steaua.

Stadionul GhenceaFoto: Hotnews

"Normalitate, respect si pasiune pentru perfomanta fotbalistica a Stelei. Sunt lucrurile pe care mi le doresc atat eu cat si Ministerul Apararii Nationale. Apreciez mesajele primite de la suporteri, pentru care le multumesc. Documentatia necesara procesului de reabilitare si modernizare a stadionului urmeaza a fi depusa la Compania Nationala pentru Investitii in cel mai scurt timp. Luam in calcul utilizarea terenurilor de antrenament de catre echipa de fotbal si incercam sa gasim cat mai rapid solutii concrete, cu respectarea legislatiei si in beneficiul sportului romanesc", a scris sambata, pe Facebook, ministrul Apararii, citat de Agerpres.

In luna martie, Ministerul Apararii informa ca George Becali a avut o intrevedere cu secretarul de stat pentru relatia cu Parlamentul din cadrul MApN, Otilia Sava, precum si cu secretarul general al aceluiasi minister, Codrin Munteanu.

"Reprezentantii MApN au prezentat criteriile dupa care s-a facut evaluarea marcii 'Steaua', precum si stadiul procesului de stabilire a taxei de licenta pentru aceasta. La randul sau, George Becali a declarat ca FCSB va analiza oportunitatea de a participa la procedurile competitive pentru utilizarea marcii", informa MApN intr-un comunicat de presa transmis la acea data.