Infrangerea cu Juventus (scor 2-1, chiar pe San Siro) i-a fost fatala lui Sinisa Mihajlovic, antrenorul sarb fiind demis de la carma echipei AC Milan, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport. In locul acestuia, de formatia din Serie A se va ocupa pana la finalul sezonului Cristian Brocchi, tehncianul echipei "Primavera" a celor de la Milan.

HotNews.roFoto: Hotnews

Adus in vara anului trecut cu mari ambitii, Mihajlovic nu a reusit sa redreseze o corabie aflata in deriva de cateva sezoane, evolutia Milanului in acest sezon ramanand (cu mici exceptii) una mediocra.

In ultimele cinci etape din Serie A, Milanul a inregistrat trei infrangeri, senzatia fiind aceea ce Sinisa nu detine resursele necesare pentru a face echipa sa conteze din nou in prima liga de fotbal din Italia.

Milanul se afla pe locul 6 in Serie A, cu 49 de puncte, la sapte puncte in urma Fiorentinei, formatie care ocupa un loc care duce in Europa League. Pentru a ne face o impresie asupra traseului rossonerilor in campionat, este suficient sa precizam ca echipa se afla la 17 puncte in urma liderului Juventus.

Fost jucator al Milanului in urma cu mai multe sezoane, Cristian Brocchi a fost antrenorul echipei de juniori a Milanului (n.r. Primavera) inainte de a fi numit oficial, marti, la carma formatiei de pe San Siro.

Cupa Italiei reprezinta singura sansa ca Milanul sa castige un trofeu in acest sezon: echipa milaneza va disputa finala competitiei impotriva celor de la Juventus (se va juca pe 21 mai, pe Stadio Olimpico din Roma).