Federatia Romana de Fotbal a anuntat, pe site-ul oficial, programul nationalei pana la EURO 2016, tricolorii urmand sa dispute partide amicale impotriva urmatoarelor prime reprezentative: Congo (25 mai), Ucraina (29 mai) si Georgia (3 iunie).

Nationala RomanieiFoto: HotNews / Dan Popescu

Programul complet al Romaniei, conform frf.ro.

"Tricolorii" vor pregati Campionatul European din vara cu un cantonament in Alpi, in localitatea Saint-Vincent din Italia.

Situat in inima muntilor, Grand Hotel Billia ii va gazdui pe jucatorii echipei nationale si pe staff-ul acesteia intre 18 si 30 mai.

In aceasta perioada, Romania va disputa doua meciuri amicale.

Primul, impotriva reprezentativei Republicii Democrate Congo, se va disputa pe 25 mai, de la ora locala 20:00 (21:00 ora Romaniei), pe stadionul din Saint-Vincent.

Jocul de verificare cu Ucraina este programat pe 29 mai, de la ora locala 19:30 (20:30 ora Romaniei), pe stadionul Olimpic din Torino.

Pe 3 iunie, inaintea plecarii spre Franta, "tricolorii" vor disputa in Romania o ultima partida amicala impotriva Georgiei.

La EURO 2016, Romania face parte din Grupa A, alaturi de Franta (meci pe 10 iunie), Elvetia (meci pe 15 iunie) si Albania (meci pe 19 iunie).