Fc Steaua Bucuresti a castigat greu pe terenul Pandurilor Targu -Jiu, cu un gol marcat in minutul 89, dintr-un penalty facut de Hora, si trece pe primul loc al clasamentului, Astra avand un meci mai putin disputat. Steaua a jucat cu un om in plus inca din minutul 38, cand Mrzljak a fost eliminat corect pentru doua galbene.

Reghecampf duce Steaua pe primul locFoto: HotNews / DP

Cu toate acestea, jocul elevilor lui Reghecampf dupa eliminare a fost unul slab, fara faze reale de gol, mingea fiind plimbata mai mult pe latul terenului, elevii lui Edi Iordanescu fiind asezati foarte bine pe doua linii in aparare. Mai mult, Marica, care a intrat in minutul 46 in locul lui Bourceanu pentru a forta atacul, a facut semn ca nu mai poate continua si a fost schimbat dupa doar 20 de minute.

Marcel Avram a considerat ca atacantul gorjenilor Hora a oprit mingea cu mana in propriul careu in urma unei aglomerari, la o faza prelungita a Stelei. Reluarile ii dau dreptate tusierului si lui Marcel Avram. Pandurii contesta insa acordarea celui de-al doilea galben lui Mrzljak, acuzand ca Popa a preluat o minge cu mana anterior faultului facut de "gorjean".

Steaua a fost nevoita sa faca prima schimbare inca din minutul 6 cand Momcilovic a iesit accidentat si i-a lasat locul lui Papp.

ProSport.ro: La 20 de minute dupa ce intra pe teren, Marica se retrage probabil de la echipa nationala atunci cand se cere afara de pe teren. Fara sa fie accidentat, atacantul se duce la banca tehnica si solicita schimbarea cu Bawab. Adio, EURO!

Libertatea: Sapunaru a spus, nervos: "Dati-le, ba, titlul deja! Sa-l ia Steaua acasa!". "Adi Popa mi-a recunoscut ca a facut hent inainte de eliminarea lui Mrzjlak. M-a luat capul dupa penalty-ul pentru ei. Am vrut sa fug la spitalul de nebuni! Suporterii? M-am certat cu nevasta-mea, ca i-am zis sa nu vina la meci si ea era la stadion!", a fost ironic "Sapun".

Digisport.ro:Craciunescu a analizat prestatia lui Avram: "A fost penalty acordat corect.... Mai bine dadea hent la Popa si evita eliminarea lui Mrzljak... Un arbitru trebuie sa aiba o prima calitate: inteligenta"

Steaua a avut penalty in min 20 cand Sapunaru l-a faultat in careu pe Popa: "Eu cred ca nu a luat decizia corecta, pentru ca decizia corecta e lovitura de la 11 metri. Sapunaru face un fault, nu de maniera din meciul cu Spania, dar intinde piciorul pe directia de alergare a adversarului. Penalty indiscutabil".

Trei eliminari neacordate. Radut si Sapunaru (Pandurii) si Enache (Steaua) trebuiau eliminati: "Radut nu a primit al 2-lea galben la un hent intentionat.... Enache trebuia eliminat pentru faulturi repetate... Sapunaru trebuia eliminat dupa ce a injurat banca Stelei"

Despre faza eliminarii: "La al doilea cartonas galben la Mrzjlak, arbitrul trebuia sa fie foarte inteligent. Daca dadea hent, nu mai avea niciun fel de complicatii. Eu cred ca un arbitru care, repet, trebuie sa aiba o prima calitate, inteligenta, poate iesi din orice incurcatura astfel."