Doua persoane au fost ucise si alte 54 au fost ranite in urma unor confruntari intre suporteri de fotbal, in timpul unui meci din prima liga din Maroc, informeaza Euronews, citat de Mediafax.

Incidentele violente au avut loc in timpul partidei Raja Casablanca-Hoceima, care s-a disputat sambata seara, intre doua factiuni ale galeriei echipei din Casablanca. Deocamdata nu se stiu cauzele exacte ale conflictului petrecut pe arena Mohammed V.

Politia din Casablanca a anuntat, intr-un comunicat oficial, ca 31 de persoane au fost arestate pentru implicare in acte de vandalism si violenta. 10 suporteri au fost arestati inainte de meci, din aceleasi motive.

Raja Casablanca a castigat meciul cu scorul de 2-1. Echipa organizatoare a primit o amenda de 10.000 de euro si va disputa 5 meciuri pe teren propriu fara spectatori.

Raja Casablanca este una dintre cele mai importante echipe de fotbal din Maroc, cu 11 titluri de campioana in palmares. In actuala editie de campionat, Raja ocupa locul 5, cu 31 de puncte, la patru lungimi de liderul Wydad Casablanca.