FC Botosani a invins-o pe Petrolul Ploiesti cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, in prima partida din faza play-out a Ligii I de fotbal, potrivit Agerpres.

Unicul gol al partidei a fost inscris de Gabriel Vasvari (72- penalty), in urma unui hent comis in propriul careu de fundasul francez Fabrice Begeorgi, la centrarea bulgarului Radoslav Dimitrov.

FC Botosani a mai avut o ocazie mare, prin Quenten Martinus (40) si ar mai fi putut primi un penalty, in minutul 8, cand acelasi Martinus a fost tinut in careu de Pacar. Petrolul a obtinut una din cele doua victorii din sezonul regulat chiar pe teren propriu cu FC Botosani (2-1). Moldovenii si-au luat revansa in retur, cu 2-1. Petrolul este la a saptea infrangere consecutiva in campionat, in timp ce FC Botosani venea dupa trei esecuri la rand.

FC Botosani - FC Petrolul Ploiesti 1-0 (0-0), Stadion ''Municipal'' - Botosani A marcat: Gabriel Vasvari (72 - penalty). Arbitru: George Radulescu (Bucuresti); arbitri asistenti: Marius Nicoara (Drobeta-Turnu Severin), Daniel Hulubei (Vaslui); arbitru de rezerva: Marian Barbu (Fagaras) Observatori: Ionel Popa (Pascani) -CCA, Romulus Chihaia (Bucuresti) - LPF