Directorul Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu, a anuntat ca membrii Comitetului Executiv al FRF au aprobat propunerea prin care un tehnician sa poata semna un singur contract pe sezon, in aceeasi categorie, masura fiind luata pentru a opri desele schimbari de antrenori.

Conform acestei hotarari, care va intra in vigoare din sezonul 2008-2009, un tehnician care pleaca de la o echipa din primul esalon, isi poate "gasi de munca" in aceeasi stagiune, doar la o formatie din ligile inferioare.

"Nu e normal ca un antrenor care trece la o echipa rivala sa beneficieze in meciul cu fosta echipa de avantajul informatiilor. Spre exemplu, Rapid a castigat cu Dinamo, iar informatiile avute de Rednic au fost determinante !", a spus Mircea Radulescu, decis sa puna capat si practicii instalarii antrenorilor interimari, care nu poseda licenta PRO.

Oficialul FRF a facut trimitere la decizia clubului Pandurii Targu Jiu de a-l angaja pe Gabriel Zahiu, unul dintre antrenorii "anonimi" care, in opinia lui Mircea Radulescu, blocheaza accesul tehnicienilor licentiati spre formatiile din Liga 1.