Partida amicala dintre Romania si Spania, de pe 27 martie, se va disputa pe "Cluj Arena". Meciul era prevazut sa se joace pe "Arena Nationala", dar cum cel mai mare stadion din tara nu are inca avizul celor de la ISU, disputa a fost mutata la Cluj-Napoca.

Cluj ArenaFoto: Agerpres

"Am observat si eu ca am primit cu foarte mare rapiditate un raspuns. Credeam ca noaptea e un sfetnic bun, dar acum va pot confirma in mod oficial ca meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentantii nationalei Spaniei si au spus ca nu e nicio problema. Singura problema e legata de gazon. Specialistii vor decide daca el va putea sustine doua meciuri si 4 antrenamente intr-un timp atat de scurt.

Ca varianta de rezerva iau in calcul mutarea meciului de pe 23 (nr. cu Lituania) pe stadionul CFR-ului sau la Giurgiu. Nu sunt trist, dar sunt frustrat de cele intamplate. Astept cu o la fel de mare rapiditate un raspuns legat si de cerea facuta celor de la Primarie de a ne da spre administrare Arena Nationala" - Razvan Bureanu, presedinte FRF, conform Digisport.

Pe 23 martie, tricolorii vor mai disputa un meci de verificare, impotriva Lituaniei. Acest meci are sanse mari sa se joace tot pe "Cluj Arena". Varianta de rezerva este stadionul celor de la Astra, de la Giurgiu.

Romania s-a calificat, dupa o pauza de 8 ani, la EURO, competitie unde face parte din Grupa A, alaturi de Franta (tara gazda), Elvetia si Albania.