​Real Madrid a pierdut derbiul cu Atletico (pe Santiago Bernabeu cu 1-0), iar la finalul partidei Cristiano Ronaldo a oferit o declaratie care a facut inconjurul lumii: "Daca toti ar fi la nivelul meu, am fi primii", a punctat atacantul portughez.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Mereu spuneti ca Cristiano nu joaca bine, desi am avut un super sezon. Mereu spuneti ca nu sunt bine. Dar in Liga Campionilor nu vad pe nimeni la nivelul meu, deci sunt contrariat. Daca toti ar fi la nivelul meu, am fi primii", a precizat Cristiano Ronaldo, conform presei spaniole.

Realul acuza absentele din lot

"Pentru a castiga o competitie lunga si importanta ca La Liga, si nu vreau sa se simta prost ceilati pentru ca oricine joaca la Real este important, ai nevoie de cei mai buni. Ne lipsesc Karim Benzema, Pepe, Marcelo, Bale si este greu. Nu spun ca cei care au jucat azi nu sunt buni, dar este nevoie de cei mai buni. Nu stiu daca este ghinion sau exista o cauza, dar acum platim pentru aceste accidentari", a adaugat portughezul, citat de News.ro.

Despre titlul din Primera Division

"Vom lupta pana la final. Este greu, chiar imposibil, dar ne ramane Liga Campionilor si asta ne motiveaza" - Cristiano Ronaldo.

Vezi aici rezumatul partidei Real Madrid - Atletico Madrid.