Portarul lui Dinamo si al echipei nationale de fotbal a Romaniei, Bogdan Lobont, isi va lansa joi, 13 decembrie de la ora 14, la magazinul oficial de prezentare al gruparii din Soseaua "Stefancel Mare", propria linie vestimentară denumita, "Lobby One",

Colectia semnata de internationalul roman are, pentru inceput, in componenta, tricouri cu maneca lunga, sepci si caciuli. Jucatorul, in varsta de 30 de ani, nu a uitat ca evolueaza la Dinamo, culorile alb si rosu fiind caracteristice si produselor colectiei "Lobby One".

Lobont va intra astfel in randul fotbalistilor care si-au valorificat numele si in alte domenii, Adrian Mutu (vestimentatie de lux), germanul Michael Schumacher (linie de parfumuri si produse vestimentare), englezul David Beckham (linie de parfumuri), Gabriela Sabatini (parfumuri) sau italianul Stefano Tacconi (echipament sportiv), fiind doar cativa dintre acestia.

"Lobby" a anuntat ca primii o suta de fani, prezenţi la lansarea liniei vestimentare, vor putea participa la o sesiune de autografe si se vor fotografia alaturi de el.