Eriv Bicfalvi a ajuns la un acord cu oficialii celor de la Dinamo, mijlocasul ofensiv urmand sa semneze un angajament cu formatia din Stefan cel Mare.

Eric Bicfalvi, aproape de DinamoFoto: Agerpres

In varsta de 28 de ani, a mai jucat in Liga 1 pentru urmatoarele echipe: Jiul Petrosani, Steaua si Gloria Buzau. A bifat 82 de meciuri si doua goluri in prima liga de fotbal a tarii.

"Ni l-am dorit foarte mult pe Eric, iar nea Mircea (n.r. Rednic) discuta cu el de mai multa vreme pentru ca e sigur ca ne va ajuta. E un fotbalist care poate juca mai multe posturi, sigur vom fi mai puternici cu el. Si, in plus, pe langa faptul ca este fotbalist bun, este si un caracter deosebit. A avut oferta din Rusia, pe bani mult mai multi, dar a preferat sa-si respecte cuvantul dat lui nea Mircea" - Ionel Danciulescu, citat de Digisport.

Bicfalvi este al zecelea transfer facut de Dinamo in perioada de transferuri din aceasta iarna, dupa Ramniceanu, Mutiu (portari), Hanca, Olteanu, Ekeng, Bartalsstovu, Kortzorg, Lazar (revenit dupa imprumutul la Chiajna) si Batin.