Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, si-a criticat jucatorii dupa infrangerea de sambata, scor 1-2, pe teren propriu, contra celor de la CSMS Iasi, informeaza Mediafax.

Gica HagiFoto: AGERPRES

"Vreau sa felicit echipa din Iasi pentru victorie, dar despre noi... Vedete de la inceput pana la sfarsit! Nu pot sa inteleg ce s-a intamplat, nu e nimic de inteles. Le-am zis si in vestiar. M-am simtit... Nu va zic ce le-am spus. Dar in viata inveti mereu. Trebuie sa le dea de gandit de la capitan pana la ultimul jucator. Eu nu am inteles cum poti sa uiti fotbalul intr-o saptamana! Pentru mine, e o chestiune incredibila. Asta e, invatam, muncim mai departe. Sunt numai vedete aici, e lotul vedeta! Star. Merg pe varfuri", a afirmat Hagi, la Digi Sport.

Florin Cernat (35 de ani) a fost dezamagit de prestatia Viitorului din primul meci oficial jucat in 2016. "Este cel mai slab meci facut de noi acasa in acest sezon. Imi pare rau ca am pierdut cele trei puncte si ne-am dezamagit suporterii. E greu sa joci cu o echipa care se apara tot meciul pe trei linii. Jucau toate baloanele pe varful lor de atac. Nu stiu daca e corect. Macar noi am aratat ca vrem sa atacam, vrem sa inscriem. Ei s-au bagat cu toti fundasii in poarta. Am marcat tarziu si n-am mai reusit sa dam si al doilea gol. Nu am mai avut alta posibilitate decat sa tragem de la 25 de metri. Nu stiu ce poti sa faci cand adversarii joaca cu 6 fundasi centrali", a declarat Florin Cernat, la Digi Sport.

Andrei Cristea (31 de ani) crede ca CSMS Iasi are sanse mari sa ajunga in play-off. "Este o victorie foarte importanta pentru noi, deoarece avem, ca obiectiv, calificarea in play-off. Le multumim celor de la Targu-Jiu, pentru victoria de la Targu-Mures, ne-a motivat succesul lor. Trebuie sa fim realisti, avem sanse destul de mari la play-off. Gheorghe Hagi are o echipa foarte buna, imi pare rau de Pecanha, dar, in fotbal, trebuie sa profiti de greseli atunci cand ele apar", a spus Andrei Cristea, la Dolce Sport.

Cu 35 de puncte, CSMS Iasi a egalat-o pe ASA Targu-Mures, echipa aflata pe ultima pozitie care asigura calificarea in play-off. Viitorul este pe locul doi, cu 43 de puncte, cu trei mai putine fata de liderul Astra.