Fostul fotbalist Danut Lupu, in varsta de 48 de ani, a suferit in urma cu doua zile un preinfarct miocardic, iar in prezent se afla in coma profunda la un spital din Bucuresti, au declarat, luni, pentru Agerpres, surse din apropierea familiei.

'Nu se astepta nimeni la asa ceva. Este o tragedie pentru Danut Lupu. In urma cu doua zile s-a simtit rau si a fost transportat de urgenta la spital. Acolo medicii i-au spus ca a suferit un preinfarct miocardic. Din pacate, Danut este acum in coma, doar aparatele il mai tin in viata', au afirmat sursele citate.

Medicii sunt rezervati in ceea ce priveste starea fostului international. 'Va dati seama ca nimeni nu doreste sa faca previziuni acum. Medicii au spus ca sunt rezervati si ca trebuie sa mai treaca putin timp pentru a vedea cum evolueaza', au adaugat sursele.

Nascut in Galati, la 27 februarie 1967, Danut Lupu a inceput fotbalul la Dunarea Galati, iar de-a lungul carierei a evoluat la echipele Dinamo, Rapid, Panathinaikos, Brescia, OFI Creta, PAS Korinthos si Hapoel Tzafririm Holon.

Fostul mijlocas are 14 selectii la echipa nationala a Romaniei, participand cu prima reprezentativa la Cupa Mondiala din 1990. In palmaresul sau se regasesc trei titluri (doua in Romania si unul in Grecia), patru cupe (trei in Romania, una in Grecia) si doua supercupe (una in Romania si una in Grecia).