FC Barcelona este interesata de achizitia lui Andrei Ivan, pustiul de 19 ani al celor de la CS U Craiova. Informatia a fost prezentata de jurnalistii de la Sport.es, cotidian apropiat de gruparea blau-grana. Jucatorul a confirmat ca este dorit de campioana Europei.

Andrei Ivan, dorit de FC BarcelonaFoto: captura sport.es

Conform Sport.es, Ivan este dorit pentru echipa a doua a clubului catalan, dar se va pregati si ar putea prinde minute chiar si la prima echipa a Barcelonei.

Mai exact, Barca vrea sa il imprumute pe Andrei in aceasta iarna, iar la vara sa il cumpere (n.r. in cazul in care jucatorul va da satisfactie) in schimbul a 4 milioane de euro.

In varsta de 19 ani, Ivan este atacant, iar in acest campionat a reusit 4 goluri pentru CS U Craiova. Pe Andrei il mai doreste si FC Steaua, campioana Romaniei facand chiar si o oferta in acest sens.

Ivan a debutat deja la prima reprezentativa a Romaniei, in partida amicala pe care tricolorii au disputat-o cu Italia (2-2).

Conform Transfermarkt (n.r. un cunoscut site de specialitate), Andrei Ivan are o cota de piata de 650.000 de euro.

"Interesul Barcelonei fata de mine este real. El exista de acum doi ani de cand au vrut sa ma transfere La Masia. Insa acum am inteles ca sunt niste discutii pentru echipa mare. Va dati seama ca sunt extrem de bucuros, iar daca oferta il va multumi si pe Mihai Rotaru, atunci eu sper din tot sufletul sa ajung sa joc acolo. E o sansa pe care o ai o data in viata" - Andrei Ivan, pentru Fanatik.ro.

A inceput fotbalul la 6 ani, la Moreni

"Am inceput fotbalul la 6 ani, la Moreni, cu profesorul Mircea Petrescu. Inca tinem legatura, vine la meciurile mele. Postul pe care am jucat? Evident, atacant inca din start. Imi placea mult fiindca marcam des. E un sentiment frumos atunci cand marchezi, nu se compara cu nimic, simti ca esti fotbalist", a povestit in urma cu ceva timp Andrei Ivan pentru Prosport.

In urma evolutiilor bune de la nationalele de juniori, Andrei a fost dorit la un moment dat de Reading si Norwich, insa a ales sa semneze cu CS U Craiova.