Pe o ceata foarte deasa, care intr-un campionat normal ar fi obligat brigada de arbitri si pe observatorii partidei sa amane intalnirea, Dinamo s-a impus la capatul unui joc foarte bun, dominand clar intalnirea cu formatia care in urma cu o saptamana starnea marele scandal al toamnei in urma remizei cu Steaua.

Cu doar cateva sute de spectatori in tribune, Dinamo a inceput in forta, Bratu, Margaritescu si Niculescu insa nu au nimerit poarta lui Minca din pozitii favorabile, in primul sfert de ora. Gloria a pus prima oara in pericol poarta lui Lobont in minutul 21, Gheorghita sutand puternic din marginea careului mare, dar portarul dinamovist a respins cu dificultate.

In minutul 39, Niculescu a trimis o torpila din 13 metri, mingea zguduind transversala lui Minca, dar scorul a ramas alb la pauza. Dupa odihna, Talnar a mutat inspirat, renuntand la un mijlocas defensiv, Margaritescu, in favoarea unuia de creatie, Bostina, iar repriza a doua a avut o desfasurare intr-un singur sens, spre poarta buzoienilor.

Bratu si Niculescu au fost blocati in ultima clipa de Minca, iar Moti nu a nimerit spatiul portii cu o lovitura de cap la un corner. In minutul 68, portarul buzoian nu s-a mai putut opune insa la sutul lui Florin Bratu, ramas singur in careu dupa o pasa inspirata a lui Niculescu.

Peste noua minute, Pulhac a centrat de pe stanga, Minca a incercat sa respinga, dar a facut-o numai pana in piciorul lui Ionel Danciulescu, acesta executandu-l pe buzoian cu un sut din opt metri, usor lateral dreapta. Acesta a fost golul cu numarul 100 al lui Danciulescu in tricoul lui Dinamo, in putin peste 200 de meciuri.

Stefan Stoica a incercat sa-si revitalizeze echipa, introducandu-l pe Romeo Bunica, omul care a luat un punct Stelei, in urma cu o saptamana, si a marcat si in poarta lui Poli Timisoara, in partida din Cupa Romaniei, castigata de buzoieni la lovituri de departajare, dar soarta partidei fusese deja scrisa.

Scorul putea deveni unul de neprezentare in minutul 88 cand Danciulescu a dat dovada de prea mult altruism, si intr-o situatie de singur cu portarul a preferat o pasa in lateral in locul unui sut.

Astfel, Dinamo obtine a treia victorie de la sosirea cuplului Talnar-Dinu pe banca tehnica, si urca provizoriu pe locul doi in clasament, in fruntea grupului cu 32 de puncte, din care mai fac parte Rapid, Unirea Urziceni, Poli Timisoara si Steaua.