​Tehnicianul Louis van Gaal nu a fost prezent la antrenamentul de duminica al echipei Manchester United, sedinta de pregătire fiind condusa de secundul sau, Ryan Giggs, informeaza marca.com, citand Sky Sports.

HotNews.roFoto: Hotnews

Absenta lui Van Gaal a facut ca zvonurile cu privire la eventuala sa plecare de la Manchester United sa se amplifice.

Louis van Gaal declara, sambata, ca ar putea demisiona de la conducerea tehnica a echipei Manchester United, dar ar lua o astfel de decizie numai dupa ce ar discuta cu conducerea clubului, cu staful sau si cu jucatorii, nu cu presa. "Nu intodeauna trebuie sa ma dea clubul afara. Uneori o fac eu insumi, dar sunt o persoana care vrea sa vorbeasca mai intai cu conducerea clubului Manchester United, cu membrii stafului meu si cu jucatorii mei, nu cu voi", le-a spus Van Gaal jurnalistilor, citat de Mediafax.

Van Gaal i-a succedat in vara anului 2014 lui David Moyes.

Manchester United a pierdut, sambata, in deplasare, scor 0-2, in fata formatiei Stoke City, in etapa a XVIII-a a Premier League, al patrulea esec la rand pentru echipa din Manchester. In clasament, echipa lui Van Gaal ocupa locul 6, cu 29 de puncte, in timp ce liderul Leicester are 38 de puncte.

Totodata, Manchester United a fost eliminata din faza grupelor Ligii Campionilor, urmand a evolua in 16-imile Ligii Europa.

Urmatorul meci al lui Manchester United este programat, luni, pe teren propriu, cu Chelsea, alta formatie care are rezultate slabe in ultima perioada si care s-a despartit de antrenorul Jose Mourinho.