Fostul fotbalist Alfredo Pacheco, in varsta de 33 de ani, suspendat pe viata in 2013 pentru participarea la trucarea unor meciuri, a fost impuscat mortal duminica dimineata, a anuntat politia, adaugand ca alte doua persoane au fost ranite in circumstante necunoscute deocamdata, relateaza AFP.

Alfredo PachecoFoto: Captura YouTube

"Fostul international a fost ucis de un grup de straini, cand se afla in trecerea la o benzinarie, impreuna cu altii", in Santa Ana, la 66 km vest de capitala San Salvador, a precizat pentru AFP un purtator de cuvant de politie.

Alfredo Pacheco a murit iar alte doua persoane care il insoteau au fost ranite, potrivit politiei.

Alfredo Pacheco, care si-a petrecut cea mai mare parte a carierei sale in Salvador, a fost suspendat pe viata din fotbal profesionist in septembrie 2013 de catre federatia tarii sale (FESFUT) pentru participarea la trucarea unor meciuri.

Acest scandal, care a vizat patru meciuri jucate intre 2010 si 2012, a condus, de asemenea, la suspendarea pe viata a treisprezece dintre colegii lui din selectionata nationala.

El Salvador, o tara cu sase milioane de locuitori din America Centrala este lovita de un val de violente orchestrate de bande.

Din ianuarie pana in noiembrie s-au inregistrat peste 6.000 de omucideri, aproape de doua ori numarul inregistrat in aceeasi perioada in 2014, potrivit Institutului de Medicina Legala din Salvador.