Antrenorul Louis van Gaal a declarat, sambata, ca ar putea demisiona de la conducerea tehnica a echipei Manchester United, dar ar lua o astfel de decizie numai dupa ce ar discuta cu conducerea clubului, cu staful sau si cu jucatorii, nu cu presa, informeaza Mediafax citand BBC.

Louis Van GaalFoto: manutd.com

"Nu intodeauna trebuie sa ma dea clubul afara. Uneori o fac eu insumi, dar sunt o persoana care vrea sa vorbeasca mai intai cu conducerea clubului Manchester United, cu membrii stafului meu si cu jucatorii mei, nu cu voi", le-a spus Van Gaal jurnalistilor dupa a patra infrangere la rand suferita de formatia pe care o pregateste.

El afirma ca are sustinrea conducerii clubului, dar esecul de sambata, scor 0-2, cu Stoke City, a dus la "o noua situatie": "Simt suportul jucatorilor si al stafului meu. Fanii vor fi dezamagiti, dar este normal dupa patru infrangeri".

Van Gaal i-a succedat in vara anului 2014 lui David Moyes.

United a pierdut, sambata, in deplasare, scor 0-2, in fata formatiei Stoke City, in etapa a XVIII-a a Premier League, al patrulea esec la rand pentru echipa din Manchester. In clasament, echipa lui Van Gaal ocupa locul 6, cu 29 de puncte, in timp ce liderul Leicester are 38 de puncte.

Totodata, Manchester United a fost eliminata din faza grupelor Ligii Campionilor, urmand a evolua in 16-imile Ligii Europa.

Urmatorul meci al lui Manchester United este programat, luni, pe teren propriu, cu Chelsea, alta formatie care are rezultate slabe in ultima perioada si care s-a despartit de antrenorul Jose Mourinho.